Samenwerking met
Ineke DijkingaRineke Dijkinga is een samenwerking aangegaan met ons centrum voor chronische ziekten en aandoeningen. Velen kennen Rineke van haar heldere en inspirerende boeken

                              

Zij heeft een stap verder gezet in het gehele gezondheidsproces, waar gezonde voeding zo’n groot onderdeel van uitmaakt. Zij werkt aan een project om voeding weer de stoffen te laten opnemen uit de bodem, zoals dat tot zo’n 50 jaar geleden, alle eeuwen heeft plaatsgevonden. Dus hoe onze bodem weer gezond te krijgen. Rineke is zoals u vermoedelijk weet, per 1 januari 2017 gestopt met haar praktijk om zich volledig aan haar ,gezonde bodem’ project te kunnen wijden. In de tussentijd bent u van harte welkom bij ons op de praktijk.

Onderstaand stukje over Patricia Gaasenbeek treft u aan op de website van Rineke, www.rinekedijkinga.nl . U vindt dit op haar site onder het kopje Praktijk en dan onderaan het kopje Samenwerkingen. Rineke en Patricia hebben in grote lijnen dezelfde werkwijze en werken vanuit dezelfde studierichtingen.

AAratio De Praktijk

Centrum voor chronische ziekten en aandoeningen,

Patricia Gaasenbeek

Ik ben voedingsdeskundige, en zowel psychosociaal als natuurgeneeskundig, orthomoleculair en klinisch PNI (Psycho Neuro Immunologie) therapeut. Een gezonde energieke natuurlijke leefstijl, dus voeding, beweging en de manier waarop je met de uitdagingen van het leven omgaat, hebben van jongs af aan mijn interesse gehad. Jarenlang heb ik mij middels studie verdiept in lichaam en geest en hoe deze als geheel te beïnvloeden met voeding en leefstijl.

Gezondheid begint bij de juiste voeding en dit verschilt per persoon. En zo kan het ene orthomoleculaire middel het heel goed doen bij de één maar niets doen of zelfs klachten geven bij de ander, want ieder mens is uniek, en daar stem ik mijn behandeling op af, op jou als uniek persoon. We gaan kijken naar de werkingsmechanismes van je lichaam en hoe deze te beïnvloeden met de juiste nutriënten door middel van voeding en zo nodig natuurlijke middelen om processen bij te sturen. Verder werk ook ik, net als Rineke Dijkinga zelf, met de Akuport, een apparaat waarmee ik je doormeet op bijvoorbeeld bacteriën, virussen en intoxicaties, en wanneer nodig middels bioresonantie de behandeling inzet.

Veel mensen komen naar mijn praktijk voor klachten ontstaan door Ziekte van Lyme, insuline resistentie, ontstekingen, diabetes type II, en chronische vermoeidheid, en voor velerlei andere chronische klachten en ziektes.

Het is mijn missie om kwaliteit van leven te verbeteren, niet alleen voor mijzelf en degenen die mij lief zijn maar ook voor een ieder die dit wil. Ik werk vanuit een diepe bezieling.

AAratio De Praktijk
Kapittelweg 2 A
1216 JE Hilversum
Tel: 06-30121623
www.aaratio.nl

 

 

Contact