Praktijk Natuurgeneeskunde Welkom bij AAratio De Praktijk voor klinische Psycho Neuro Immunologie, kPNI

Natuurgeneeskunde

Bij AAratio De Praktijk voor Natuurgeneeskunde hebben wij als specialisme chronische ziekten of aandoeningen ofwel steeds terugkerende klachten. Wij werken naar de laatste wetenschappelijke inzichten en vanuit een holistische visie. Met andere woorden wij kijken naar de gehele mens en niet alleen naar een symptoom dat u ervaart. We onderzoeken wat de oorzaak van uw klachten is, want alleen als we de oorzaak vinden kan er adequaat ingegrepen worden bij chronische ziekten en steeds terugkerende klachten.

AAratioChronische ziekten en aandoeningen kunnen heel verschillende oorzaken hebben, terwijl de klachten regelmatig een soortgelijk beeld vertonen. Zo lijden veel chronisch zieke patiënten aan een sterk ondermijnende vermoeidheid en een enorm gebrek aan energie.
Ook steeds terugkerende of zelfs voortdurende pijn komt veel voor. Je ziet bij veel chronische ziekten dat het zenuwstelsel wordt aangetast waardoor er niet alleen een sterke traagheid optreedt maar ook vergeetachtigheid zo erg kan worden dat de diagnose Alzheimer gesteld wordt. Hoe u ook uw best doet, u wordt steeds beperkter in uw bewegingen en in datgene wat u nog kan. Het gevecht hiertegen kan intens zijn, helemaal wanneer het een verloren strijd lijkt. Wij hebben jarenlange ervaring met chronische klachten. Wij onderzoeken wat voor u een gezondheid bevorderende leefstijl is en begeleiden u daarin. Daarnaast zetten wij op professionele wijze middelen in, zodat uw lichaam de hulp krijgt die het zo nodig heeft. Wij werken vanuit de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en zetten daarbij orthomoleculaire middelen in. Verder meten wij u door en zetten zo nodig bioresonantie en manuele lymfedrainage in. We onderzoeken samen met u uw leefstijl en doen de juiste aanpassingen ter bevordering van uw gezondheid. We onderzoeken ook de stress die u in uw leven heeft of heeft gehad en wat de invloed daarvan is op uw ziekte of aandoening en andersom hoe uw ziekte of aandoening uw stressniveau beïnvloed. In onze praktijk wordt er goed naar u geluisterd met empathie en respect voor wie u bent en uw behoeften.  

Contact